Restaurant

Stukje Argentinië in Delft

Wie kennis wil maken met de Argentijnse keuken of die kennismaking voort wil zetten, is bij Argentijns steakhouse Buenos Aires aan het goede adres. Laat u verrassen door het op Argentijnse wijze gesneden en geïmporteerde vlees.

Dit vlees komt van twee tot drie jaar oude stieren, opgegroeid in een natuurlijke omgeving en gevoed met gras. Het is compleet vrij van hormonen en chemische behandeling. Het vlees wordt op houtskool gegrild zodat u optimaal van uw biefstuk kunt genieten. Bij het dineren kunt u ook genieten van onze ruime keus aan wijnen. Geen liefhebber van wijn? Dan is er bijvoorbeeld ook een Argentijns biertje “Quilmes” te verkrijgen.

Laat u verrassen

Als voorgerecht is de huisgemaakte goulashsoep of een typisch Argentijns pasteitje, de Empanada gevuld met mais of rundvlees, aan te raden. Ook de Chorizos, twee pittige worstjes van de grill zullen zeker aan uw verwachtingen voldoen.

Voor het hoofdgerecht kunt u kiezen uit o.a. de Bife de Lomo (ossehaas), een heerlijke Rib-eye of een stevige T-bone steak. Kunt u geen keuze maken? Dan bieden wij u de Parrillada Buenos Aires aan: een compleet vleesassortiment van ruim 400 gram, aan tafel geserveerd op de tafelgrill. Hiernaast serveren wij u ook een ruime keuze aan vis- en vegetarische gerechten. Heeft u nog na het diner nog een plekje vrij? Probeer dan eens de huisgemaakte “Panqueque con dulce de leche” (flensje gevuld met romige caramelsaus) of de “Flan con dulce leche” (Vanille-caramelpudding).